Exemples de campanyes: Bones pràctiques

“NO TE HAGAS EL LOCO”

Campanya de Mediaset España en col·laboració amb SALUD MENTAL ESPAÑA amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental de 2018 per sensibilitzar i conscienciar tota la societat sobre la importància de visibilitzar la salut mental.

“TU TOQUE ESPECIAL”

Aquesta campanya d’AGIFES va dirigida a aquelles persones que posen un toc especial i únic a la vida, que posen afecte a allò que fan i que comparteixen la seva sensibilitat i estimació amb qui els envolta. A totes les que ens acompanyen i ens obren portes. I, en especial, a les que amb la seva confiança, proximitat i afecte impulsen la recuperació i inclusió social i laboral de les persones amb problemes de salut mental.

“MIS SECRETOS SON ROSAS”

Una acció de carrer amb la qual l’associació cordobesa ASAENEC busca remoure la consciència col·lectiva i netejar-la dels prejudicis i els estigmes que pateixen cada dia les persones amb problemes de salut mental.

“RADIO GAGA”

El primer capítol del programa Radio Gaga del canal #0 el van protagonitzar les persones amb problemes de salut mental d’una residència de l’associació ALFAEM a Lleó, un programa sense prejudicis i amb una visió positiva de la salut mental.

“CAMPANYA ‘PARLA OBERTAMENT”

Aquesta campanya de l’entitat catalana Obertament té com a objectiu visibilitzar i sensibilitzar la població sobre l’estigma que hi ha en els problemes de salut mental i trencar les barreres a les quals s’enfronten les persones que tenen algun trastorn d’aquest tipus.

“ASK TWICE”

Campanya de la iniciativa Time to Change en la qual s’anima a les persones a preguntar dues vegades si creiem que a algú li passa alguna cosa, ja que moltes vegades diem que “estem bé” quan no és així.

“THE POWER OF OK”

See Me Scotland’s va posar en marxa aquesta iniciativa per sensibilitzar en els centres de treball i fomentar el suport i la companyonia cap a les persones treballadores amb problemes de salut mental i eliminar-ne l’estigma.